портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці Пенсійного фонду надали понад 1000 консультацій мешканцям Донеччини в різних регіонах країни

Опубліковано 18 серпня 2023 року, 13:10 , ГУ ПФУ в Донецькій області

🔰Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області на постійній основі проводяться зустрічі, у т. ч. у режимі відеоконференцій, в гуманітарних хабах на території 16 областей країни з громадянами, які через бойові дії вимушені були переміститися і знайшли прихисток в інших регіонах.

✅Станом на 11 серпня 2023 року проведено 111 таких зустрічей, у яких взяли участь 1038 внутрішньо переміщених осіб Донецької області. 

🔸Фахівці Головного управління в ході означених заходів надають практичну допомогу та консультують з питань пенсійного забезпечення, житлових субсидій і пільг, страхових виплат, а також інформують про можливість отримання послуг в зручному форматі через вебпортал Пенсійного фонду України ➡️ https://portal.pfu.gov.ua, та мобільний застосунок «Пенсійний фонд» ➡️ https://is.gd/LJxcni

🇺🇦Долаємо виклики, продовжуємо працювати. Разом переможемо!

💻 Більше новин та актуальної інформації – на фейсбук-сторінці ➡️ https://www.facebook.com/dn.pfy та в телеграм-каналі ➡️ https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області