портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці служби зайнятості провели виїзний захід у с. Іверське

Опубліковано 01 лютого 2024 року, 17:14 , Донецький обласний центр зайнятості

Сьогодні, 1 лютого, мобільний центр зайнятості працював у с.Іверське Новодонецької територіальної громади Краматорського району.

Місцевим мешканцям були надані індивідуальні консультації з працевлаштування, профнавчання та навчання за ваучерами, започаткування та розвитку бізнесу. Як результат, 10 учасників заходу визначилися з професіями, за якими мають намір навчатися, також була досягнута домовленість про співбесіду 5 жителів громади.

У запровадженні підприємницької діяльності виявили зацікавленість 5 жителів селища. Усі отримали детальну інформацію про умови участі у грантовій програмі «Власна справа» та підготовку бізнес-плану. Місцевий підприємець Микола Гаврик планує подаватися на грант для розширення власного бізнесу.

Також представникам роботодавців було запропоновано взяти участь в інших державних програмах фінансовової підтримки, які надаються при працевлаштуванні безробітних громадян.

Під час виїзного заходу була проведена робоча зустріч з головою Іверського старостинського округу Євгеном Маршуком. Були визначені необхідні обсяги залучення мешканців громади до виконання суспільно корисних робіт з розвантаження гуманітарної допомоги для селян.

Робота щодо підвищення рівня поінформованості мешканців Донеччини про послуги та сучасні можливості служби зайнятості триває.