портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці з Донеччини взяли участь у сьомому Всеукраїнському форумі молодіжних працівників і працівниць

Опубліковано 03 грудня 2023 року, 17:54 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

З 30 листопада по 2 грудня 2023 року в м. Київ проходив 7-ий Всеукраїнський форум молодіжних працівників і працівниць "Загартовані. Згуртовані", у якому взяли участь молодіжні працівники та працівниці Донецької області разом з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром.

Метою форуму було об'єднати молодіжних працівників та працівниць України,щоб знайти відповіді на виклики у молодіжній політиці, знайти нові підходи та рішення у роботі з молоддю, обмінятися досвідом та практичними кейсами.

На панельних дискусіях піднімалися наступні теми:

 «Місце і місія молодіжної роботи в умовах воєнного стану»

 «Що означає бути українцем? Молодь як основний «носій» української національної ідентичності»

 «Роль молоді у відновленні країни»

Також проходила робота в групах за темами:

 психологічна стійкість

 робота з ветеранами та ветеранками

 робота в прифронтових та прикордонних громадах

 молодіжна робота за кордоном

 молодіжна робота інформована про травму

 мобільна молодіжна робота

Під час проходження ярмарки можливостей для молоді та молодіжних працівників і працівниць отримали інформацію про різні міжнародні організації та їх програми для розвитку молодіжної сфери та багато методичної літератури для роботи з молоддю та громадоюВ кінці форуму було нагородження кращих практик молодіжної роботи 2022-2023.

Форум організований Міністерством молоді та спорту України, Всеукраїнським молодіжним центром, Асоціацією молодіжних працівників України у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні, Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за фінансової підтримки Урядів Данії та Японії, Агентства США з міжнародного розвитку.