портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підрозділи, що боронять Донеччину, отримали партію FPV-дронів

Опубліковано 03 грудня 2023 року, 16:03

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Максим Сандига взяв участь у церемонії передачі FPV-дронів підрозділам, які виконують завдання з оборони держави на території області. Так, 20 дронів для підрозділу спеціального призначення "Корд" Національної поліції України передав благодійний фонд Едуарда Мкртчана, ще 5 дронів отримав 105 окремий батальйон 109 окремої бригади Сит територіальної оборони від благодійної організації "Благодійний фонд "Допоможи хоробрим".

"Ці чудові дрони допоможуть зберегти життя наших захисників, а також ефективно нищити ворога. На території Донеччини вже другий рік тривають важкі бої, і я дуже вдячний кожному, хто долучається до допомоги війську і захисту держави. Це наша спільна війна, і тільки разом ми зможемо перемогти", - зазначив Максим Сандига.

Участь у церемонії передачі також взяли начальник Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв та представник команди розробників БПЛА. Команда постійно вдосконалює власні дрони, співпрацює з підрозділами аеророзвідки та розробляє нові методики виробництва для того, щоб бійці могли максимально ефективно їх використовувати.