портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької облдержадміністрації взяв участь у дискусії ДонбасМедіаФоруму

Опубліковано 05 листопада 2021 року, 16:49

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко взяв участь у ДонбасМедіаФорумі сьогодні, 5 листопада.

Цей захід вже сьомий рік поспіль є майданчиком для фахового обговорення проблем медіа та суспільства загалом.

Під час панельної дискусії «Вибори, яких не було: 18 підконтрольних громад без самоврядування та інтернет-голосування РФ на окупованій території» учасники обговорили потенційну можливість організації місцевих виборів у громадах, розташованих у безпосередній близькості до лінії зіткнення;  а також небезпеку, яку несуть так звані вибори на окупованих територіях, що були у незаконний спосіб організовані російською окупаційною адміністрацією. 

Окремо зупинилися на ролі українських ЗМІ у донесенні об’єктивної та неупередженої інформації до мешканців тимчасово окупованих територій.

Йшлося й про необхідність залучення наших громадян, що перебувають у заручниках окупаційної влади, до загальноукраїнського інформаційного простору.

«Дякую учасникам дискусії за чітко аргументовані позиції та послідовні дії задля спільної мети - відновлення територіальної цілісності української держави», - зазначив Павло Кириленко.