портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині мобільні групи перевірили 2750 суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних заходів

Опубліковано 05 листопада 2021 року, 16:14

Мобільні групи перевірили 2750 суб’єктів господарювання у Донецькій області щодо дотримання протиепідемічних заходів у «червоній зоні» з 18 жовтня. Про це перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області Володимир Кирилюк повідомив під час брифінгу у Краматорську сьогодні, 5 листопада. 

Він зазначив, що Головне управління Держпродспоживслужби у Донецькій області з 18 жовтня підсилило контроль за дотриманням протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання на агропродовольчих ринках, у закладах громадського харчування, торгових центрах та в інших місцях масового скупчення людей.

Спільно з Головним управлінням Національної поліції у Донецькій області затверджено план заходів з профілактики поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. Мобільними групами у складі працівників поліції та Держпродспоживслужби проводяться перевірки дотримання протиепідемічних карантинних заходів у торгових центрах, на ринках, у спортивних закладах та інших місцях масового скупчення людей. В середньому кожного дня в області працює 34 мобільні групи.

«Всього з 18 жовтня з моменту введення червоного рівня епіднебезпеки мобільними групами перевірено 2750 суб’єктів господарювання. Це значні обсяги, вони практично вдесятеро перевищують такі, що проводились у період «зеленої зони» карантинних обмежень», - сказав Володимир Кирилюк.

Він повідомив, що за результатами перевірок складено 77 протоколів про адміністративні порушення по ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, Головним управлінням власними силами проведено 3682 заходи державного нагляду щодо суб’єктів господарювання. За результатами перевірок складено 35 протоколів про адміністративні порушення та винесено 368 приписів (пропозицій), які зараз знаходяться на контролі з їх виконання.