портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко нагородив кращих спортсменів області з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Опубліковано 11 вересня 2020 року, 17:10

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко відвідав стадіон "Металург" у місті Бахмут, де цього року проводяться обласні заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Очільник області оглянув спортивний комплекс та ознайомився з особливостями роботи різних спортивних секцій в умовах карантину.

Обласні заходи, зокрема і щорічний "Олімпійський урок", проходили на відкритих локаціях спортивного комплексу з отриманням усіх карантинних заходів.

"Я вдячний кожному спортсмену і тренеру за їх кропітку роботу. Ви власним прикладом формуєте здорову націю, здорове суспільство. Хочу запевнити, що ви завжди можете розраховувати на мою особисту підтримку, підтримку не тільки моральну, але й матеріальну - програма стипендій та премій для спортсменів продовжує діяти", - зазначив Павло Кириленко, звертаючись  до спортсменів.

Також він наголосив, що наразі за програмою президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" триває розбудова спортивної інфраструктури у містах та районах Донеччини. За словами Павла Кириленка, в області буде продовжено роботу з реконструкції та обладнання як стадіонів, так і спортивних закладів усіх типів.

Під час свята голова Донецької ОДА вручив нагороди кращим спортсменам та тренерам області:  подяки та грамоти Донецької облдержадміністрації, посвідчення та нагрудні значки "Заслужений тренер України" і "Майстер спорту України", а також відзнаки "Кращий спортсмен липня 2020 року".