портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмутській громаді запрацював сучасний фельдшерський пункт

Опубліковано 11 вересня 2020 року, 15:55

Урочисте відкриття фельдшерського пункту відбулось у селі Клинове Бахмутської об'єднаної територіальної громади сьогодні, 11 вересня. 

 Участь в урочистій церемонії відкриття взяли голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, Бахмутський міський голова Олексій Рева, представники міжнародних організацій та місцеві мешканці.

"Я вражений змінами, які відбулися з цією будівлею. Якщо говорити відверто, мені однаково приємно бути на відкритті і школи на 1200 місць, і такого фельдшерського пункту у селі, де живе трохи більше семисот осіб. Ця подія - ще одне свідчення того, що попри війну область продовжує розвиток. Хочу зазначити, що насамперед цей пункт покликаний значно покращити медичне обслуговування місцевих мешканців, і я сподіваюсь, що він дозволить вам вчасно та якісно отримувати усі необхідні медичні послуги", - наголосив Павло Кириленко.

Проєкт капітального ремонту фельдшерського пункту було реалізовано за кошти Федерального міністерства закордонних справ Німеччини у партнерстві з Донецькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України за підтримки Люксембурзького Червоного Хреста та Німецького Червоного Хреста. Окрім ремонту будівлі, повністю був відновлений матеріально-технічний комплекс.

У Клиновому сімейний лікар проводитиме прийом двічі на тиждень, а за необхідності у фельдшерському пункті будуть працювати педіатри та лікарі інших спеціалізацій.