портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко оглянув реконструкцію Саду Бернацького в Краматорську

Опубліковано 25 вересня 2021 року, 17:16

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко сьогодні, 25 вересня, ознайомився з ходом робіт з реконструкції одного з головних парків Краматорська - Саду Бернацького. 

Нова черга будівництва передбачає улаштування доріжок, систем автоматизованого поливу, освітлення, зон відпочинку, парку атракціонів та сухого басейну. За словами представників підрядної організації, наразі підготовчі роботи виконані на 75%.

Очільник області наголосив, що Сад Бернацького - важливий об'єкт для Краматорська, адже тут створені належні умови для відпочинку та занять спортом. Тут вже є необхідна інфраструктура, а надалі парк стане ще комфортнішим для мешканців та гостей міста.

Павло Кириленко разом з міським головою Краматорська Олександром Гончаренком та народним депутатом Максимом Єфімовим обговорили перспективи розвитку Саду Бернацького. Зокрема йшлося про розвиток бізнесу на території парку, можливість проведення масових заходів, а також про перспективи створення на найближчих локаціях кампусу для студентів Донецького національного медичного університету.