портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА привітав мешканців Краматорська з Днем міста та Днем машинобудівника

Опубліковано 25 вересня 2021 року, 22:48

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко взяв участь у святкових заходах з нагоди  Дня  міста Краматорськ та Дня машинобудівника 25 вересня. 

“Я від щирого серця вітаю з Днем міста Краматорськ - місто сильних людей, чий характер і дух загартувала важка праця машинобудівників, щоденна праця всіх його мешканців, та, звісно, російсько-українська війна… За сім років Краматорськ став рідним для тих, у кого вдома зараз війна.  Сьогодні ми разом з вами докладаємо максимум зусиль для того, щоб вільний Краматорськ був комфортним, розвиненим  та сучасним. Ми будуємо дороги, школи, лікарні, дитячі садочки,  вперше за багато років будуємо нове житло. Впевнений, що Краматорську під силу стати гарним прикладом розвитку й суспільної згуртованості, а також просто містом щасливих заможних людей", - сказав  очільник області.

Також Павло Кириленко вручив начальнику Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області Станіславу  Загурському сертифікат на придбання 4 автомобілів в рамках державного проєкту "Поліцейський офіцер громади".