портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА взяв участь у Всеукраїнській нараді з питань захисту прав дітей

Опубліковано 01 червня 2021 року, 15:47

Питання щодо покращення умов життя, забезпечення доступу до освітніх, медичних послуг та посилення соціального захисту дітей обговорили учасники Всеукраїнської наради з питань захисту прав дітей, яка відбулася під головуванням прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. 

Держава докладає зусиль, щоб українські діти мали щасливе безтурботне дитинство. Особливе значення в цьому сенсі має робота із захисту дітей з особливими потребами, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки.

На Донеччині діє 20 закладів інституційного догляду та виховання дітей, де здобувають освіту 2 717 осіб, і 28 інклюзивно-ресурсних центрів, де комплексну оцінку розвитку пройшли 9 932 дитини.

«Команда Донецької ОДА систематично працює над тим, щоб дітям у таких закладах було цікаво, корисно і комфортно. Докладаємо зусиль,  щоб нові покоління українців виховувалися і здобувати освіту у дружніх і натхненних умовах»,  -  зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.