портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підведено проміжні результати 16-ї Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

Опубліковано 01 червня 2021 року, 15:45 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Волонтери закладів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти, що розташовані на території Бахмутської міської територіальної громади,  підвели проміжні результати 16-ї Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» яка проходить з 1 квітня по 30 вересня.

Наразі на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» для придбання неонатального обладнання у дитячі лікарні Донецької області переховано 7300 грн.  

Нагадаємо, Донецька область традиційно долучилась до проведення акції «Серце до серця», яка вже 16 років поспіль проходить в Україні. 

Цьогоріч акція проходить під гаслом «Здорові немовлята!». Кошти, зібрані у певній області, спрямовуються на придбання обладнання саме для медзакладів у цьому регіоні.   Придбане обладнання маркується символікою благодійного фонду, а всі послуги, які надаються за допомогою такого обладнання, безкоштовні.