портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 05 липня 2024 року, 22:05

🔹Оперативна ситуація в Донецькій області станом на ранок 5 липня. Всього за добу росіяни 32 рази обстріляли населені пункти Донеччини. Є загиблі та поранені, крім того зафіксовані руйнування та пошкодження житла цивільних мешканців Донеччини.

🔸Нового удару завдали росіяни Донецькій області. Внаслідок обстрілу Комара Волноваського району  1 людина загинула і 20 поранено. Росіяни скинули на село 3 керовані авіабомби. Крім того, є загиблі та поранені у Селидовому.

🔹Ще одного обстрілу  завдала росія вдень по Донецькій області.  РФ атакувала Українськ зі Смерчів. Одна людина загинула і 1 поранена. Пошкоджено приватний будинок, інфраструктурний об'єкт і 2 підприємства.

🔸Посилення обороноздатності країни в Донецькій області, удосконалення логістики, екологічної та енергетичної політики, а також поліпшення комунікації між державою і ветеранами. Про це говорили під час засідання начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін та прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, який прибув на Донеччину  з робочим візитом. 

🔹За вчора спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути електрику понад 33 тисячам родинам. Фахівці компанії продовжують ремонтувати мережі після обстрілів. Енергетики відновили світло у 36 населених пунктів Донеччини. 

🔸Для вихованців центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто» нова зміна розпочалася з патріотичного вишколу «Січ незламних». Діти ознайомилися з історією проведення гри «Джура» та випробували себе в основних видах змагань і конкурсів. Кожен учасник здобув нові практичні навички та надихнувся на активну участь у житті країни.