портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 08 жовтня 2024 року, 18:43

🔹1 людина поранена, ще 11 зазнали поранень внаслідок ворожих обстрілів Донеччини. В громадах області зафіксовані пошкодження та руйнування житлових та інфраструктурних об'єктів. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 402 людини, у тому числі 49 дітей. Про оперативну ситуацію станом на ранок 8 жовтня повідомив Вадим Філашкін.

🔸У Краматорську подача води відбувається за графіком доба через три. Це — наслідок обстрілу інфраструктури наприкінці вересня. Усі структурні підрозділи області працюють над забезпеченням альтернативних джерел води для жителів півночі Донеччини.

🔹Бійців 81 окремої аеромобільної бригади відзначили з нагоди десятиріччя підрозділу. Бригада  була сформована на початку російської агресії - восени 2014 року і базувалася безпосередньо в Донецькій області. Перший бойовий досвід бригада отримала під час оборони Донецького аеропорту і прилеглих до нього районів.

🔸Донеччан кличуть на всеукраїнський спортивний марафон «Крок», який присвячений Дню захисників і захисниць України та  вшанування пам’яті загиблих захисників і захисниць України. Марафон відбувається з 23 вересня по 20 листопада.