портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін: допомога Силам оборони - першочергове завдання

Опубліковано 08 жовтня 2024 року, 17:29

Про це повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Допомога Силам оборони України та ветеранам, евакуація населення та забезпечення водопостачання — такі питання обговорили сьогодні на робочій нараді з керівниками структурних підрозділів ОДА.

Очільник Донеччини наголосив на тому, що підтримка наших воїнів, ветеранів, учасників російсько-української війни, їхніх родин — першочергове завдання, і всі сили та засоби мають бути спрямовані саме на це.

Вадим Філашкін також підкреслив, що всі відповідальні за евакуацію мають чітко координувати свої дії задля порятунку наших людей.

Проблемне питання для області — водопостачання. Наразі Донецька облдержадміністрація спільно з міжнародними партнерами, благодійними фондами шукає всі можливості для цього. Опрацьовується можливість буріння нових свердловин у громадах.

"Надав відповідні доручення керівникам профільних структурних підрозділів та установ. Також акцентував увагу на підтримці релокованих закладів. Відповідальні структурні підрозділи мають чітко розуміти їхні проблеми та максимально сприяти їх вирішенню. Працюємо далі!" - наголосив Вадим Філашкін.