портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 11 червня 2024 року, 19:46

🔹Оперативна ситуація в Донецькій області станом на ранок 11 червня. Зокрема, під вогонь окупантів потрапили три райони. Пошкоджені підприємство та житлові будинки. Є поранені. За добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 94 людини, у тому числі 11 дітей.

🔸Донецька обласна служба зайнятості підбила підсумки роботи за 5 місяців. Фахівці відзвітували про урядові програми, які передбачають створення робочих місць, кількість працевлаштованих  шукачів роботи та розвиток підприємництва. Крім того, повідомили про надані послуги тим, хто звертався за допомогою до служби зайнятості.

🔹На Донеччині визначили переможців обласного етапу серед наймолодших учасників військово-патріотичної гри «Джура». Переможцем став рій «Гайдамаки». Участь взяли  переможці першого етапу – діти до 12 років.

🔸Благодійний Фонд «Янголи Спасіння» спільно з JERU запрошують мешканців Донеччини на психологічний онлайн-тренінг. Благодійники хочуть допомогти людям, які вже тривалий час живуть у стані стресу. Серед практичних навичок, які здобудуть учасники і вміння впоратися з гострими реакціями на пригнічення.

🔹На Донеччині очікується погіршення погодних умов. 12 червня на території області пройдуть грози, вдень місцями град та шквали вітру 15-20 м/с.