портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 11 жовтня 2024 року, 21:25

🔹Російська окупаційна армія щодня атакує Донеччину. Внаслідок обстрілів загинула 1 людина та 4 поранено. Про оперативну ситуацію станом на ранок 11 жовтня повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Всього за добу росіяни до 27 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 308 людей, у тому числі 47 дітей.

🔸Бахмутський пересувний флюорограф працює для переселенців і місцевих у Броварах. За цей час на мобільному флюорографі обстежили понад 1000 пацієнтів. Медики надають діагностичну допомогу переселенцям з Бахмутської та інших громад, місцевому населенню в Броварах та Броварському районі.

🔹Жителям Донеччини розкажуть про гранти на розвиток власної справи. Донецька обласна служба зайнятості запрошує на серію онлайн-заходів «Гранти – підтримка бізнесу», де кожен зможе дізнатися про актуальні грантові програми та отримати консультації щодо складання бізнес-плану.

🔸Спортсмени Донеччини з порушеннями зору здобули 14 золотих нагород на чемпіонаті світу з пауерліфтингу. Пауерліфтери є вихованцями Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю.

🔹Як отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО розповідає Державна служба зайнятості. З інструкцією про те, як можна податися на отримання компенсації можна ознайомитись за посиланням.