портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 11 березня 2024 року, 19:04

🔹Три райони Донеччини потрапили під обстріли рф за минулу добу. Загалом ворог пошкодив понад три десятки житлових будинків у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. 12 людей отримали поранення у Мирнограді.  

🔸Послуги мешканцям віддалених куточків громади. Людям, яким важко добиратись до центрів громад,  стають у нагоді мобільні соціальні офіси. 

🔹Колаборантку з Лимана викрила СБУ. Місцева мешканка допомагала окупаційній міській владі.  Після деокупації населеного пункту зрадниця разом з російськими військами втекла на територію країни-агресорки. 

🔸Для активної молоді Донеччини подовжено строк прийняття заяв на участь в установчих зборах молодіжної ради при Донецькій обласній державній адміністрації.

🔹Перший "Оскар" в Україні здобув фільм «20 днів у Маріуполі». Це сталося вперше за 96 років існування церемонії нагородження премії "Оскар" від Американської Кіноакадемії.

🔸Михайло Брудін із Дружківки срібний призер Кубку Європи в метанні диску серед молоді. Нагороду 19 річний спортсмен привіз із  Португалії, де  відбувся Кубок Європи з легкоатлетичних метань.