портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 14 березня 2024 року, 18:00

🔸
Житлові та адмінбудівлі потрапили під обстріл на Донеччині. За минулу добу війська рф 15 разів відкривали вогонь по населених пунктах області. З лінії фронту евакуювали 719 осіб, серед яких 126 - діти. Така оперативна ситуація станом на ранок 14 березня
🔹
Ще дві області України готові прийняти евакуйованих мешканців Донеччини. Цього разу жителі прифронтової області можуть знайти прихисток у Рівненській та Волинській областях. Там, зокрема, визначились з конкретними місцями розташування. Евакуація в зазначені регіони розпочнеться 23 березня.
🔸
До обстеження сільськогосподарських земель приступили фахівці-вибухотехніки на Донеччині. Поля хочуть очистити і зробити придатними для обробки. Фахівці вже попрацювали на одній з таких ділянок поблизу деокупованого села, де майже не залишилося вцілілих будинків.
🔹
12 років ув'язнення отримав інформатор, який «зливав» позиції ЗСУ під Авдіївкою. Окупанти планували здійснити ракетно-дронову атаку по бойових позиціях українських військ. Співробітники СБУ спрацювали на випередження і затримали зловмисника.
🔸
141 дитина з 17 громад Донеччини перебуває на оздоровленні у центрі «Смарагдове місто», що переміщений на Хмельниччину. Протягом зміни діти проходитимуть шкільний курс навчання та братимуть участь у майстерках, конкурсах, спортивно-ігрових програмах та екскурсіях.