портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 14 червня 2024 року, 20:32

🔹Оперативна ситуація станом на ранок 14 червня в Донецькій області. У Кураховому, Селидовому та Торецьку є поранені. Зафіксовані пошкодження багатоповерхівок та приватних будинків. Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 73 людини, у тому числі 16 дітей.

🔸Президенти Володимир Зеленський та Джо Байден підписали безпекову угоду, яка гарантує стабільну підтримку з боку США до перемоги України. З цієї нагоди начальник Донецької ОВА записав звернення. Зокрема, заявив, що підтримка України її партнерами зупинить ворога і дасть країні можливість відновити кордони в межах 1991 року.

🔹На Донеччині аудитори виявили порушень і ризикових операцій на суму 1,3 мільярди гривень. Фінансова перевірка тривала протягом січня-травня. Фахівці здійснили 138 заходів державного фінансового контролю і  охопили фінансових і матеріальних ресурсів на суму 2,6 млрд гривень. 

🔸Простір для мам з дітьми: переселенка з Донецька відкрила фітнес-студію в Полтаві. Нині в студії працює троє тренерів та няня-адміністраторка, яка наглядає за дітьми в дитячій кімнаті поки батьки займаються фітнесом. 

🔹Донорам крові та її компонентів передбачається щомісячна надбавка до пенсії. Її розмір: 10  відсотків  прожиткового мінімуму на одну особу в розрахунку на місяць. Для призначення додаткових виплат необхідно надати документи до Пенсійного Фонду України.