портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 14 серпня 2024 року, 21:15

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 14 серпня: всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Є поранені та зафіксовані пошкодження житлових та адміністративних будинків. З лінії фронту евакуйовано 1871 людину. Про ситуацію в області повідомив начальник ОВА Вадим Філашкін.

🔸Уникайте масових скупчень людей – це може врятувати життя. До цього закликає очільник Донецької області. Хаотичні російські удари мають на меті знищити якомога більше цивільних людей. Тож місця, де збираються натовпи, їх особливо приваблюють. Особливо це стосується територій в межах 20 кілометрів від лінії фронту.

🔹У Новогродівці змінено час комендантської години. З 15 серпня обмеження на пересування у місті діятиме з 15:00 до 11:00. Таке рішення ухвалили, оскільки ситуація навколо міста дуже складна, і це рішення сприятиме безпеці громадян.

🔸Ще 175 жителів області в безпеці: сьогодні відправився черговий евакуаційний рейс до Рівненської області. Серед вивезених 41 дитина та 19 осіб з інвалідністю.

🔹Мешканці Донеччини найближчим часом отримають чергову партію гуманітарної допомоги. Передача вантажу відбулась сьогодні. Серед необхідного - близько 1000 вогнегасників, медичне обладнання та дитяче харчування.

🔸Члени сімей військовослужбовців та учасників бойових дій мають пільги на оплату ЖКП. Для цього необхідно звернутися до органу ПФУ або до посадової особи виконавчого органу у разі, якщо пільговик не може самостійно звернутися з поважних причин.