портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 14 жовтня 2024 року, 19:30

🔹Двоє загиблих та троє поранених. Такі наслідки ворожого обстрілу Донеччини. Пошкоджені будинки, складські приміщення та автівки. Про оперативну ситуацію станом на ранок 14 жовтня повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Всього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 136 людей, у тому числі 19 дітей.

🔸Вихователька з Добропільської громади Людмила Житкова потрапила до фіналу премії Global Teacher Prize Ukraine в номінації «Дошкілля». Людмила працює вихователькою-методисткою та має 29 років педагогічного стажу.

🔹Піротехніки ДСНС на Донеччині розміновують території перед створенням протипожежних смуг. Рятувальники роблять це для запобігання масштабним пожежам, які можуть загрожувати домівкам та життю людей.

🔸Діти та юнаки з Донеччини взяли участь в арт-проєкті на захист тварин. Донецький обласний центр технічної творчості дітей та юнацтва провів обласну арт-галерею «Вуса, лапи, хвіст», до якої долучилися близько 750 учнів і вихованців.