портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Премія Global Teacher Prize Ukraine: вітаємо фіналістку з Донеччини!

Опубліковано 14 жовтня 2024 року, 10:14

Вихователька з Добропільської громади Людмила Житкова потрапила до фіналу премії Global Teacher Prize Ukraine в номінації «Дошкілля».

Global Teacher Prize Ukraine — це престижна національна премія для освітян, яка є частиною світової однойменної премії. Номінація «Дошкілля» є особливо важливою, адже дошкільна освіта закладає фундамент для майбутнього успіху дітей, формуючи їхні перші навички та світогляд.

Номінація «Дошкілля» була вперше оголошена в історії премії, що робить досягнення особливо значущим для дошкільної освіти Добропілля. Премія проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ Україна.

Серед 353 поданих анкет було обрано 50 найкращих педагогів дошкільних закладів України. Єдиною представницею Донецької області серед ТОП-50 стала Людмила Леонідівна Житкова, вихователька закладу дошкільної освіти № 6 «Світлячок». За інформацією Добропільської міської ради, Людмила має звання «вихователь-методист» і 29 років педагогічного стажу. Вихователька розробила багато сучасних методичних матеріалів для дітей та їхніх батьків. Під час дистанційного навчання вона організувала цікаві онлайн зустрічі та заняття.

«Це визначне досягнення є свідченням не лише високого професіоналізму, але й великої відданості своїй справі, яку вихователька продемонструвала навіть у надзвичайно складних умовах війни. Участь у таких заходах слугує прикладом для багатьох педагогів, адже лишатися відданим своїй місії, попри складнощі війни, надзвичайно важко», - зазначають у департаменті освіти і науки Донецької облдержадміністрації.

Інші новини за темою