портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Костянтинівське училище проводить професійне навчання на Тернопільщині

Опубліковано 01 жовтня 2024 року, 12:01 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З прифронтової Костянтинівки до селища Гримайлів Тернопільської області минулого року переїхало Костянтинівське вище професійне училище. З вересня поточного року триває очне навчання у новій локації.

В умовах тимчасової релокації закладу тут навчаються 64 здобувачі освіти другого курсу. Під керівництвом 11 педагогів учні отримують професійну освіту за чотирма спеціальностями. Професію «Слюсар; водій категорії C» та «Електромонтер» вивчають по 16 учнів, на «Електрогазозварник; контролер зварювальних робіт» вчиться 18 учнів, на «Кухар; кондитер» - 14 учнів.

Для забезпечення високої якості навчання аудиторії та виробничі майстерні оснащені сучасним мультимедійним обладнанням. Завдяки цьому майбутні фахівці отримують можливість удосконалювати професійні навички за допомогою передових технологій і методик.

Окрім навчальної діяльності, учні активно беруть участь у позаурочних заходах: вони зібрали врожай із власного шкільного городу та організували екологічну акцію «Чисте довкілля», під час якої прибрали прилеглу територію. Важливою складовою життя училища стала фізична культура: протягом тижня відбулися спортивні змагання, квести та інші активності, які згуртували учнів і викладачів.

У вільний час дружний колектив закладу знайомиться з історичними та культурними пам’ятками Тернопільщини, розширюючи свій кругозір та зміцнюючи командний дух.

Інші новини за темою