портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Києві з нагоди Дня Захисників та Захисниць України відбувся урочистий захід за участі представників Мангушської громади

Опубліковано 01 жовтня 2024 року, 13:01

29 вересня 2024 року в Києві відбувся урочистий захід з нагоди Дня Захисників та Захисниць України до якого долучився начальник Управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації - Артур Насібян.

Також у заході взяли участь: Володимир Матяш - в.о. Мангушського селищного голови, Олена Антоненко - в.о. директора Департаменту моніторингу додержання рівних прав і свобод, прав національних меншин, політичних та релігійних поглядів Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини; Володимир Хаджинов - керівник експертної групи з питань підтримки вразливих верств населення Директорату розвитку соціальних послуг Міністерства соціальної політики України, захисники та ветерани війни.

З нагоди свята захисники отримали грамоти від Мангушської селищної ради, як символ вдячності громади за їхній внесок у спільну перемогу.

Вітаємо воїнів, які нині стоять на обороні держави, та вшановуємо мужність і героїзм тих, хто поклав своє життя в ім’я незалежності й територіальної цілісності України.