портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина посіла 8 місце за результатами Національного мультипредметного тесту

Опубліковано 27 вересня 2024 року, 16:36 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У нелегких умовах воєнного часу, попри численні виклики, здобувачі освіти Донеччини завершили 2023/2024 навчальний рік з гідними результатами, вкотре доводячи високий рівень знань та умінь.

Один з ключових показників якості освіти — це результати складання Національного мультипредметного тесту (НМТ), які демонструють, що навіть у складних обставинах молодь продовжує активно здобувати знання та впевнено крокувати до свого майбутнього.

Цього року тестування успішно склали 4823 випускники закладів освіти Донецької області. За даними рейтингу областей, опублікованого на інформаційному ресурсі «Освіта.ua», Донеччина посіла 8-ме місце серед інших регіонів України, що є значним досягненням в умовах війни.

Особливо відзначилися заклади загальної середньої освіти Краматорської, Дружківської, Святогірської, Волноваської, Курахівської, Селидівської та Бахмутської міських територіальних громад, учні яких показали найкращі результати.

Окрім цього, школи Краматорська, Лимана, Добропілля, Бахмута, Торецька, Волновахи та Миколаївки увійшли до рейтингу кращих шкіл України за окремими предметами, підтверджуючи високий рівень підготовки учнів у різних галузях знань.

Ці досягнення — результат спільної роботи учнів, їхніх батьків та вчителів, які виявили незламність і наполегливість, щоб досягти успіху у складних умовах. Така молодь — майбутнє України, яка веде нас вперед і буде прославляти країну на міжнародній арені.

Ми пишаємося нашою молоддю, яка демонструє стійкість і незламність у цей непростий час. Разом ми вистоїмо і неодмінно переможемо!

Інші новини за темою