портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Профтехосвіта Донеччини: незламність і віра в майбутнє

Опубліковано 02 жовтня 2024 року, 14:47 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Традиційно 2 жовтня в Україні відзначають День працівників професійно-технічної освіти.

Незважаючи на виклики сьогодення, складні умови, пов’язані з евакуацією та релокацією у більш безпечні регіони країни, 480 викладачів та майстрів виробничого навчання продовжують забезпечувати справжню професійну підготовку робітничих кадрів, передаючи 4 тисячам здобувачам професійної освіти Донеччини не лише професійні навички, але й цінності наполегливості та любові до своєї справи.

Цього року 1,5 тисячі випускників закладів загальної середньої освіти зробили свій вибір на користь профтехів Донеччини і вступили на перший курс навчання для опанування важливих для економіки регіону професій.

Робота педагогів, які щодня передають свої знання майбутнім слюсарям, кухарям, електромонтерам, водіям, будівельникам та багатьом іншим фахівцям, заслуговує вдячності і поваги. Завдяки їх зусиллям здобувачі освіти не лише засвоюють професійні знання, але й оволодівають практичними навичками, необхідними для роботи в реальних умовах, незалежно від формату - очного, змішаного чи онлайн.

Вітаємо усіх працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти зі святом - з Днем працівників професійно-технічної освіти! Дякуємо за ваш внесок у підготовку майбутніх професіоналів своєї справи, вашу стійкість, творчий підхід і любов до професії.


Інші новини за темою