портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 16 березня 2024 року, 19:53

🔹За добу росіяни 18 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Під вогонь потрапила більшість районів Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 1171 особи, серед них 198 дитини. 

🔸Як поводити себе громадянам на окупованих територіях на період псевдовиборів. Окупаційна влада протягом цього тижня влаштувала незаконну імітацію виборчого процесу. За участь в організації та псевдовиборів або публічні заклики до них передбачена кримінальна відповідальність.

🔹Як працює Краматорський районний ТЦК. Вадим Філашкін зустрівся з керівництвом Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

🔸Два роки тому окупанти скинули авіабомбу на будівлю Драмтеатру у Маріуполі. На той час всередині та в бомбосховищі під будівлею переховувались сотні осіб. Жертв обстрілу в цей день вшанували пам'ятними акціями по всій Україні.

🔹Прожитковий мінімум збільшився, на черзі перерахунок пенсій, надбавок та виплат. Яким чином громадяни можуть переглянути результат перерахунку пенсії.

🔸Обстріл окупантами Очеретинської громади забрав життя ще однієї людини. З важкої артилерії обстріляли Новоселівку Першу, де вбили 51-річного чоловіка та поранили ще одного чоловіка. Мешканців громади закликають до евакуації.

🔹Розпочалась реєстрація громадян на участь в Національному мультитесті. Вступники до закладів вищої освіти з 14 березня до 11 квітня. Більше інформації можна дізнатися на офіційних ресурсах.