портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 16 вересня 2024 року, 18:33

🔹Росія щодень вбиває мешканців Донеччини. У Покровську 1 людина загинула і 3 поранено. Також травм різного ступеню зазнали 3 мешканців Миколаївки. Всього за добу росіяни 21 раз обстріляли населені пункти.

🔸Другу добу вогнеборці борються із масштабною пожежою у Лиманському лісництві. Вночі 15 вересня через ворожий обстріл міста Лиман виникло загоряння лісу. Ліквідація займання триває.

🔹Книжкові полиці Хабів за межами області продовжують поповнюватися новітньою літературою. Культурному простору Торецької міської громади в місті Дніпро загалом надійшло 506 книг, які були передані гуманітарним хабам Покровського і Краматорського районів у Дніпропетровській області.

🔸Вадим Філашкін зустрівся з учасниками Паралімпіади з Донеччини. Начальник ОВА привітав спортсменів, які вибороли чверть від усіх нагород, що здобула національна команда України.

🔹Спільними зусиллями: служба зайнятості та новий хаб у Кам’янському підтримують ВПО. Спеціалісти служби зайнятості провели семінар для шукачів роботи та охочих поновити свій бізнес на новому місці.