портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Спільними зусиллями: служба зайнятості та новий хаб у Кам’янському підтримують ВПО

Опубліковано 16 вересня 2024 року, 13:27 , Донецький обласний центр зайнятості

Мешканці Донеччини, які були вимушені покинути свої домівки, потребують всебічної допомоги на новому місці. Для того, щоб надати таку підтримку, у різних куточках нашої країни відкриваються нові хаби для переселенців. Один з них – Центр підтримки ВПО "СЕЛИДОВЕ. UA", який нещодавно розпочав свою роботу у місті Кам’янське. Після його відкриття фахівці Селидівського міського центру зайнятості відразу почали активну роботу  з його відвідувачами. 

Так, днями спеціалісти служби зайнятості провели інформаційний захід у новому центрі підтримки ВПО. У семінарі взяли участь внутрішньо переміщені особи, які шукають роботу або бажають поновити свій бізнес на новому місці.

Директорка центру зайнятості Галина Головченко ознайомила присутніх із послугами та сучасними сервісами служби зайнятості. Вона зосередила увагу учасників на актуальному для ВПО сервісі - «Єдине вікно послуг». Цей онлайн-ресурс є найбільшою базою даних про допомогу для ВПО, людей з інвалідністю та ветеранів. Скористатись ним можна за посиланням https://www.dcz.gov.ua/other/onewindow.

Також вона презентувала онлайн-сервіс «Єдиний портал вакансій»  https://jobportal.dcz.gov.ua, на якому наразі налічується понад 260 000 пропозицій роботи по всій країні.

Окрім цього, присутні дізнались про можливості навчання та отримання ваучера для здобуття додаткової освіти або перекваліфікації. Також фахівці центру зайнятості ознайомили учасників з порядком реєстрації, отримання послуг в дистанційному форматі, виплати допомоги по безробіттю тощо. 

Служба зайнятості Донеччини продовжує підтримувати та допомагати мешканцям Донецької області, які були вимушені покинути свої домівки та переїхали до більш безпечних регіонів. 

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.