портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 19 липня 2024 року, 22:10

🔹Росія вбиває цивільних. У Гродівці на Донеччині внаслідок обстрілу загинули 3 людини. Крім того в області є поранені. Всього за добу росіяни 29 разів гатили по населеним пунктам регіону. З лінії фронту евакуйовано 205 людей. Про оперативну ситуацію станом на ранок 19 липня повідомив начальник ОВА. 

🔸За минулу добу ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло у ще 10 населених пунктах області. Знову з електрикою домівки 3,3 тисяч родин. Щоденно над відновленням в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

🔹Донецька ОДА та БФ "Янголи Спасіння" за підтримки міжнародної організації CARE продовжують евакуацію мешканців області. На даний момент БФ вже врятував 196 осіб із небезпечних районів регіону. "Янголи Спасіння" підтримують зв'язок із місцями компактного проживання щодо наявності вільних місць. 

🔸Донецький обласний краєзнавчий музей запрошує на Всеукраїнський науково-освітній онлайн-форум «Видатні постаті України в боротьбі за державну незалежність».  Захід запланований на 23 серпня і приурочений до Дня Незалежності України. Для участі необхідно зареєструватись до 20 серпня. 

🔹Покровська молодь представила рідне місто під час скаутських зборів на Дніпропетровщині. Молодь Донеччини змогла зібратися в наметовому таборі і прожити майже 10 днів у лісі біля водойми. Майже всі покровчани, що були на скаутській зустрічі, є членами громадських організацій.