портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 22 жовтня 2024 року, 22:15

🔹Щонайменше 7 громадян загинули внаслідок ворожої атаки на Донеччину. Ще 5 поранені. Пошкоджені житлові, адмінбудівлі та підприємство. Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти. З лінії фронту евакуйовано 158 людей, у тому числі 24 дитини.

🔸Минулого тижня близько 150 абонентів отримали фахові консультації під час виїзних прийомів. Питання стосувалися звірки останніх показань лічильника газу, а також переоформлення особового рахунку. Також під час виїздів оператори газового господарства надавали споживачам паперову квитанцію за розподіл газу.

🔹Аграрії Донеччини продовжують працювати попри всі труднощі. У 2024 році сільськогосподарські культури вирощувались на 310 тисяч гектарах підконтрольних українській владі територій області.

🔸Новий медичний хаб для переселенців з Покровська відкрився в Кам'янському на Дніпропетровщині. Наразі там мешкає близько 1100 ВПО з Покровська. Саме для них організували доступ до сімейних лікарів, а також планується відкриття стоматологічного кабінету та залучення адміністратора ЦНАП.

🔹Ветеран з Донеччини відкрив кав’ярню «CoffeeOk» у місті Дніпро. Яків Омельченко з Краматорська на початку російського вторгнення доєднався до лав ЗСУ, але після поранення був комісований. Завдяки  грантовій програмі він невідкладно почав облаштовувати заклад.