портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 24 вересня 2024 року, 22:20

🔹Внаслідок обстрілів Донеччини на ранок 24 вересня вбито двох цивільних мешканців. Ще понад 10 людей зазнали поранень. Загалом, ворог за добу 30 разів відкривав вогонь по населеним пунктам області. З лінії фронту евакуйовано 2312 людей, з них 52 дитини.

🔸Через ранковий удар окупантів по Костянтинівці 1 людина загинула і 2 поранені. Росіяни в перший половині дня скинули на місто дві керовані авіабомби. Загинув 39-річний чоловік, ще двоє отримали поранення.

🔹Завершується прийом заявок у Державному аграрному реєстрі на отримання субсидій від держави на одиницю оброблюваних угідь. Аграрії Донеччини мають можливість до 18:00 годин 25 вересня подати заявку до ДАР та отримати субсидію. Станом на 24 вересня надійшло 286 заявок від суб’єктів господарювання Донецької області.

🔸На Лиманщині ліквідували пожежу, яка тривала протягом 9 діб. Загоряння виникло 15 вересня внаслідок ворожого обстрілу, після якого вогонь швидко поширився на велику площу через сильний вітер. Загалом вогонь знищив 800 га лісу.

🔹«Срібло» і «бронза» змагань зі спортивної аеробіки в Італії поповнили скарбничку Донецької області. На чемпіонаті світу, який відбувся з 17 по 23 серпня у місті Пезаро, за звання кращих боролися майже тисяча учасників із 38 країн. Донеччину у складі збірної команди України представили спортсмени з Мирноградської та Курахівської громади.