портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершується прийом заявок у Державному аграрному реєстрі на отримання субсидій від держави на одиницю оброблюваних угідь

Опубліковано 24 вересня 2024 року, 18:33

Завершується прийом заявок у Державному аграрному реєстрі (ДАР) на отримання аграріями від держави субсидій на одиницю оброблюваних угідь засіяних/засаджених під урожай 2024 року.

Аграрії Донеччини мають можливість до 18:00 годин 25 вересня подати заявку до ДАР та встигнути скористатися можливістю отримати субсидію в наступних розмірах:

на території можливих бойових є можливість отримати 1000 гривень на 1 га;

на території активних бойових дій та активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси - 2000 гривень на 1 га.

Сьогодні відбулося чергове засідання обласної комісії з прийняття рішень щодо виплати сільськогосподарським товаровиробникам бюджетних коштів з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь.

У засіданні обласної комісії взяли участь голови райдержадміністрацій, представники департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації, Головного управління статистики у Донецькій області, а також представники контролюючих та правоохоронних органів.

Станом на 24 вересня до Державного аграрного реєстру надійшло 286 заявок від суб’єктів господарювання Донецької області. Триває їх опрацювання.

У своїй роботі обласна комісія керується Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2024 р. № 938).

Інші новини за темою