портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 26 червня 2024 року, 21:25

🔹Жертви, поранені, пошкоджене та зруйноване житло – такі наслідки російської атаки на Донеччину. Така ситуація в області станом на ранок 26 червня. Всього за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 249 людей, у тому числі 29 дітей.

🔸У 16 громадах, віднесених до територій активних бойових дій, залишається близько 68 тисяч осіб, серед них 3764 дитини. Зокрема, на території Торецької громади перебуває 8 дітей. Представники місцевої влади та поліція переконують батьків перебратися у більш безпечне місце.

🔹На Донеччину прибули нові екскаватори-навантажувачі. Їх придбали за кошт обласного бюджету. Раніше перші 8 одиниць техніки надійшли до Краматорського, Покровського та Волноваського районів Донецької області.

🔸Делегація від Донецької області взяла участь у Всеукраїнському форумі «Культура під час війни. Людський капітал». Захід відбувся у Києві. Учасники форуму обговорили низку тем, серед яких -  мобілізація та її наслідки для національної і регіональної культури та  адаптація культури до умов війни та потреба в культурних подіях.