портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 29 серпня 2024 року, 19:02

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 29 серпня. За добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Загалом, в області троє поранених внаслідок ворожої атаки. З лінії фронту евакуйовано 3405 людей, у тому числі 349 дітей.

🔸Спецпогашення нового поштового випуску «Хвилина мовчання» відбулось на Донеччині. Захід провели у роковини Іловайської трагедії. На марках - роботи донецького художника Сергія Майдукова – «Марсове поле. Львів» та «Меморіал на Майдані Незалежності. Київ».

🔹Молодь Донеччини вшановує полеглих захисників України. Низку заходів організували для дітей та учнівської молоді до 10-річчя Іловайської трагедії. Дітям розповіли про історію цього пам'ятного дня та його символ – соняшник.

🔸З родинами загиблих захисників України зустрілися на Донеччині. Під час розмови презентували обласну акцію «І в спогадах Герої оживуть». В рамках цієї акції збирають спогади про загиблих захисників - уродженців Донеччини - від їхніх рідних, друзів та побратимів. Пізніше ці спогади зберуть в єдину книгу-архів.

🔹Перший дзвоник онлайн: Починаємо навчальний рік разом. Свято Першого дзвоника «Разом до знань в онлайн-світі» відбудеться 2 вересня 2024 року.

🔸До Дня Незалежності України мешканців Донеччини згуртувала «Дорога Єдності». Відправною точкою автопробігу став кордон Донецької області. Маршрут пролягав через Дніпро, Полтаву, Київ, Львів та завершився в Ужгороді.