портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 03 червня 2024 року, 19:11

🔹Оперативна ситуація в Донецькій області. За добу станом на ранок 3 травня росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 49 людей, у тому числі 8 дітей.

🔸Ще двоє загинули внаслідок обстрілу росіян Донеччини. Серед них 12 річний хлопець. Також є поранений. Зранку росіяни скинули на Михайлівку Новогродівської громади  керовану авіабомбу. За півтори години повторили удар.

🔹390 консультативних послуг отримали мешканці Донеччини від початку року. Фахівці проводять консультаційні зустрічі у гуманітарних хабах на території 17 областей країни з громадянами, які змушені  були переміститися в інші регіони країни.

🔸Директорка школи з Олексієво-Дружківки стала психологом. Нову професію обрати допомогла служба зайнятості. Наталія Вовкотруб здобула нові знання завдяки програмам ваучерів. Жінка пройшла курс навчання за спеціалізацією «психолог».

🔹Костянтин Мусієнко з Дружківки переміг на чемпіонаті світу з екіпірувального жиму лежачи. У ваговій категорії до 105 кг представник Донеччини встановив новий світовий рекорд – 346,5 кг. Спортсмен здобув золоту медаль, випередив 12 спортсменів із 9 країн.