портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Гостями свята Першого дзвоника у Мирнограді стали працівники управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА

Опубліковано 01 вересня 2021 року, 13:52 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Працівники управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації разом із Мирноградським міським головою Олександром Брикаловим, відвідали 1 вересня свято Першого дзвоника у НВК Гімназія м. Мирноград, де привітали учнів, вчителів та батьків із початком нового навчального року.

Цього року за парти у Мирнограді сіли близько 5000 школярів, у тому числі 474 першокласники.

Було проведено значний обсяг робіт з підготовки закладів освіти до нового навчального року. У межах Проєкту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» Європейського інвестиційного банку продовжуються масштабні роботи з реконструкції ДНЗ № 9 «Ромашка» на суму 54 777,0 тис. грн, реконструкції будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 імені Валерія Доценка Мирноградської міської ради на суму 54 999,9 тис. грн, реконструкції будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів № 8 Мирноградської міської ради на суму 89 097, 4 тис. грн.

Гості свята наголосили на тому, що завдяки сумісним зусиллям виконавчої влади, відділу освіти, педагогів та громадськості досягнуто значних результатів у зміцненні та оновленні навчально-матеріальної бази закладів освіти та змісті освіти в контекстному полі НУШ.

Урочисті заходи, що відбулися з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм, пройшли в усіх закладах освіти міста.