портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Громади Донеччини працюють над забезпеченням безпеки у закладах охорони здоров’я, освіти та соцзахисту

Опубліковано 07 грудня 2021 року, 16:59

Триває робота з усунення недоліків, виявлених за результатами перевірок ДСНС, щодо наявних порушень вимог пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту у закладах охорони здоров’я, закладах освіти та соціального захисту у Донецькій області. Про це йшлося під час наради з питань стану пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту закладів освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення, що пройшла під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна сьогодні, 7 грудня.

«Ми зобов’язані забезпечити надання населенню відповідних послуг – освітніх, соціальних, охорони здоров’я тощо. Тому усунення недоліків пожежної та техногенної безпеки об’єктів, роботу яких зупинено рішеннями адміністративного суду та за якими триває судовий розгляд, є першочерговим. Наголошую, що перш за все йдеться про життя людей, а відтак – маємо докласти максимум зусиль для того, щоб заклади були безпечними для людей для того, щоб ніколи не допустити трагедії», - наголосив заступник очільника області.

У об’єднаних територіальних громадах області триває усунення недоліків, виявлених під час позапланових перевірок Головного управління ДСНС України у Донецькій області. Значна кількість громад повністю або майже повністю усунули усі недоліки, проте деякі громади цю роботу тільки починають. Вадим Філашкін закликав керівників таких громад активізувати роботу, перерозподілити кошти місцевих бюджетів та виконати усі вимоги, які висуваються до безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей.