портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проєкт «Ноутбук кожному вчителю»: перші ноутбуки для педагогів доставлені у Донецьку область

Опубліковано 07 грудня 2021 року, 17:13 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Перша партія ноутбуків доставлена для вчителів Донецької області.  

За національним проєктом «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки України за рахунок коштів державної субвенції на умовах співфінансування проведено закупівлю ноутбуків для педагогічних працівників комунальних закладів загальної середньої освіти та їх філій.

Перша партія - 181 ноутбук для вчителів -  доставлені у Білозерську, Добропільську, Краматорську міські та Криворізьку сільську територіальні громади.

Протягом тижня планується доставити ще 2 127 ноутбуків для вчителів закладів загальної середньої освіти територіальних громад Бахмутського, Волноваського, Маріупольського, Краматорського та Покровського районів.

Триває процедура закупівлі додаткових 79 ноутбуків для новостворених опорних закладів освіти, які планується доставити у заклади до кінця поточного року.

Детальна інформація про проєкт в розрізі областей/м. Києва постійно оновлюється на публічному дашборді. 

Реалізація проєкту «Ноутбук кожному вчителю» сприятиме підвищенню якості дистанційного навчання та інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання.