портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Гуманітарні хаби та центри зайнятості: сприяємо працевлаштуванню переселенців разом

Опубліковано 24 жовтня 2024 року, 11:18 , Донецький обласний центр зайнятості

Після початку повномасштабної війни тисячі жителів Донецької області були змушені покинути свої домівки та шукати нові можливості в більш безпечних регіонах країни. Одним з найважливіших питань для внутрішньо переміщених осіб є працевлаштування.

Донецька обласна служба зайнятості активно підтримує переселенців. Одним із напрямів цієї роботи є співпраця з гуманітарними хабами.

Сьогодні в Україні діє 84 гуманітарних хаби, які надають всебічну підтримку переселенцям з Донеччини. Крім гуманітарної допомоги та психологічної підтримки, в цих хабах можна отримати консультації з питань працевлаштування. Фахівці центрів зайнятості регулярно проводять виїзні заходи та зустрічі, щоб надати актуальну інформацію про можливості працевлаштування, професійного навчання та отримання грантів.

З початку року за сприянням служби зайнятості було працевлаштовано  майже 2,3 тис. ВПО, 968 переселенців пройшли професійне навчання, 448 ВПО отримали ваучер на навчання.

Як отримати допомогу?

Якщо ви є внутрішньо переміщеною особою і шукаєте роботу, зверніться до центру зайнятості. Контакти можна знайти тут: https://t1p.de/2u2np. Наші фахівці нададуть вам інформаційну підтримку та допомогу з питань зайнятості та працевлаштування.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.