портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Мороз привітав бійців тероборони Донеччини

Опубліковано 29 вересня 2023 року, 16:45

З нагоди прийдешнього Дня територіальної оборони України, який відзначається щорічно у першу неділю жовтня, виконувач обов’язків голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз привітав бійців тероборони Донеччини.

Сили територіальної оборони у Збройних силах України існують уже більше 10 років, а після повномасштабного російського вторгнення в повні показали всю свою міць. Там, де росіяни розраховували на легку прогулянку, вони отримали запеклі бої – бої з тими, хто свідомо став на захист свого краю.

Донецька 109-та окрема бригада ТрО брала участь у всіх найтяжчих битвах цієї війни – від Маріуполя до Лимана. Найкращих бійців бригади Ігор Мороз відзначив подяками Донецької обласної військової адміністрації.

- Дякую командиру бригади полковнику Анатолію Вишневському та його бійцям за незламність і відданість своїй справі. Ніхто не здатен битися краще, ніж той, хто б’ється на своїй землі – землі, на якій виріс і де відомий кожен куточок. Ви доводите це щодня! Героям слава! - наголосив очільник області.