портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З нагоди Дня захисників і захисниць України поліцейські Донеччини отримали нагороди

Опубліковано 29 вересня 2023 року, 15:12

З нагоди Дня захисників та захисниць України співробітників поліції  відзначили почесними нагородами за відвагу та відданість під час документування російських злочинів, порятунку людей і протидії злочинності в умовах щоденних обстрілів.  

Участь у заході взяли заступник начальника Донецької ОВА Вадим Філашкін та начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Руслан Осипенко. 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять бійців, які ціною власного життя захистили країну.  

Кращі правоохоронці, які мужньо несуть службу під снарядами, отримали  нагороди від Міністерства оборони України, Головнокомандуючого ЗСУ, МВС, Нацполіції та Донецької обласної військової адміністрації. 

Це представники різних служб: спецпризначенці, вибухотехніки, парамедики, оперативники, слідчі, кінологи, дільничні, «білі янголи». Серед них – п’ятеро жінок.  Також нагородили поліцейських з інших регіонів України, які несуть службу на Донеччині.

"Я щиро вдячний всім, хто ризикуючи власним життям стоїть на захисті нашої Донеччини та України. Співробітники Національної поліції України сьогодні - це приклад мужності та відданості Батьківщині та українському народові. Окремі слова подяки "білим янголом" - щодня під щільними обстрілами ви рятуєте мирне населення Донеччини. Щиро вдячний за службу кожному з вас! Разом переможемо!", - звернувся до присутніх з вітальним словом Вадим Філашкін. 

Також поліцейських привітав Руслан Осипенко. У своїй промові він зазначив, що завдяки захисникам і захисницям, які дев’ять років надають відсіч російській агресії, ми маємо змогу жити й працювати, а Україна залишається незалежною та незламною. 

"Поліція Донецької області тримає стрій. Служимо, захищаємо, єднаємось. Тільки так ми подолаємо ворога», - наголосив він.