портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Мороз взяв участь у засіданні Урядового комітету з питань економічної, фінансової і правової політики, паливно-енергетичного комплексу, стратегічних галузей промисловості та правоохоронної діяльності

Опубліковано 11 жовтня 2023 року, 12:08

Виконуючий обов'язки голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз взяв участь у засіданні Урядового комітету з питань економічної, фінансової і правової політики, паливно-енергетичного комплексу, стратегічних галузей промисловості та правоохоронної діяльності під головуванням Міністра Кабінету Міністрів Олега Немчінова. 

- На засіданні обговорили проєкт постанови Кабінету Міністрів України, розроблений Міністерством з питань аграрної політики та продовольства України, - розповів Ігор Мороз. - Цей документ має розширити коло осіб, які в період воєнного стану забезпечуються продовольчими товарами безоплатно, зокрема це соціально незахищені мешканці тих громад, які визначено як території можливих бойових дій відповідно до наказу Мінреінтеграції. Надав свої пропозиції та зауваження до проєкту постанови, що стосуються питання фінансування витрат на забезпечення населення продовольством.

За підсумками обговорення проєкт постанови повернуто на доопрацювання Мінагрополітики.