портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Стокоз привітав Авдіївський коксохім з 55-річчям

Опубліковано 01 грудня 2018 року, 09:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

30 листопада в Авдіївці заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз привітав працівників Авдіївського коксохімічного заводу з 55-річчям із дня заснування. Він передав привітання від голови Верховної Ради України Андрія Парубія та керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця, а також вручив почесні грамоти та нагороди найкращим працівникам АКХЗ.

Заступник голови Донецької ОДА подякував авдіївцям за роботу. Він наголосив на їх силі та витримці, завдяки яким попри всі негаразди вони працювали задля свого міста, області та держави.

«Люди АКХЗ досі працюють, чим показують тій стороні, що Україна існує, існувала і буде існувати. Авдіївський коксохім – одне з найпотужніших підприємств в Європі та найбільше в Україні як виробник коксової продукції для металургії. Ваша продукція користується величезним попитом у споживачів. Це найкраща нагорода за вашу працю. Виробничі досягнення вашого підприємства – результат багаторічної і наполегливої праці усього колективу. Ви довели, що здатні іти вперед у найскладніші часи і готові вирішувати найскладніші завдання. Бажаємо вам і вашим родинам миру, здоровя, успіхів і благополуччя. Нехай втіляться всі ваші плани і надії», – зауважив Ігор Стокоз.