портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Костянтинівці та Дружківці тривають капітальні ремонти ліфтів

Опубліковано 02 грудня 2018 року, 11:20 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Капітальний ремонт ліфтів триває у Костянтинівці та Дружківці.  За словами голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця, на ці потреби понад 30 років містам не виділялося коштів. Відповідно, ліфтове господарство перебувало у занедбаному стані: або знаходилося на межі завершення терміну експлуатації, або взагалі не працювало.

На заміну ліфтів або ремонт з обласного бюджету виділили 12 млн грн для Дружківки та близько 10 млн грн для Костянтинівки.

За словами заступника міського голови Дружківки Петра Крамського, обласним коштом у листопаді вже капітально відремонтували й запустили 12 ліфтів, ще 12 проходять тестування. До середини грудня їх обіцяють ввести в експлуатацію.

У Костянтинівці завдяки ремонтам до кінця року буде подовжена робота 55 ліфтів. На сьогоднішній день, як зазначає заступник міського голови Костянтинівки Віктор Василенко, капітально відремонтовано 15 ліфтів. По 20 ліфтам роботи тривають і будуть завершені на наступному тижні. Крім того, у понад 20 будинках до 20 грудня планують провести ремонти машинних відділень.