портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний дайджест новин Уряду від 23 лютого 2020 року

Опубліковано 24 лютого 2020 року, 09:36 , Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України

Оперативна інформація МОЗ про поширення коронавірусної інфекції COVID-19
Станом на 23 лютого 2020 року у світі зареєстровано 78 817 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2 462 – летальні. Одужало вже 23 232 осіб. 81,3% усіх випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, зафіксовано в одній провінції Китаю – Хубей. За межами Китаю виявлено 1 725 випадків у 29 країнах світу. В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано.

Епідеміологи провели забір зразків у людей, які перебувають в обсервації, для тесту на наявність COVID-19, – Дмитро Коваль
«Усі евакуйовані пасажири, члени екіпажу та супроводжуючі особи почуваються добре. Жодних симптомів гострих респіраторних інфекцій не мають. Вони обходять обстеження двічі в день», – зазначив заступник Міністра охорони здоров’я. Заступник Міністра зазначив, що в Україну прибули тести для виявлення наявності коронавірусної інфекції COVID-19.

У китаянки, яка прямувала потягом Київ-Москва, нового коронавірусу не виявили, – ЦГЗ
Дослідження зразків, взятих у громадянки Китаю, яка 20-21 лютого подорожувала потягом “Київ-Москва”, показало, що вона не інфікована новим коронавірусом. Про це офіційними каналами Національний координатор ММСП Російської Федерації повідомив Центру громадського здоров’я України.

Працюємо над лібералізацією автомобільних перевезень між Україною та Угорщиною у найближчий перспективі, – Владислав Криклій
Про це повідомив Міністр інфраструктури України за результатами зустрічі з Державним секретарем з питань транспорту Міністерства інновацій технологій Угорщини Ласло Мошоці.

Владислав Криклій: Литовська Республіка є стратегічно важливим партнером України для оновлення національної інфраструктури та реалізації транзитного потенціалу
«Сьогодні співробітництво між Україною та Литвою у сфері транспортної інфраструктури розвивається по висхідній, у тому числі у галузі міжнародних вантажних перевезень залізницею», – заявив Міністр інфраструктури України.

Треба відходити від паперових бланків та працювати над переходом на онлайн дозволи, – Владислав Криклій
Про це заявив Міністр інфраструктури України під час зустрічі з Міністром інфраструктури Республіки Польща Анджеєм Адамчиком.