портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний захід для потенційних кандидатів на участь в заходах Програми Interreg NEXT «Басейн Чорного моря 2021-2027»

Опубліковано 08 листопада 2022 року, 12:49 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Відповідно до домовленостей, яких було досягнуто під час технічної зустрічі, що відбулася у м. Бухарест (Румунія) 13-14 вересня 2022 року, у рамках підготовки Програми Interreg NEXT «Басейн Чорного моря 2021-2027» (далі – Програма), з метою підвищення обізнаності потенційних заявників у країнах-учасницях про можливості фінансування у рамках Програми, Орган Управління Програмою за підтримки Спільного Технічного Секретаріату (JTS) та проєкту TESIM організовують один інформаційний день у кожній країні.

Дата проведення такої зустрічі для України – 15 листопада 2022 року.

Цільові групи учасників є потенційні заявники, зареєстровані та розташовані в одному з відповідних регіонів Програми (Одеська, Миколаївська, Херсонська, Донецька та Запорізька області), що підпадають під одну з наведених нижче категорій:

місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування;

державні/регіональні інститути, університети та навчальні заклади, культурні та археологічні асоціації/установи, органи управління природними парками та заповідними територіями та науково-дослідні інститути;

неприбуткові організації, такі як асоціації, спілки, фонди, Єврорегіони, Європейські об’єднання територіального співробітництва, Агенції регіонального розвитку тощо.

Повідомляємо, що на сайті Програми оприлюднено інформаційне повідомлення щодо згаданого заходу у рамках Програми: https://blacksea-cbc.net/communication/news/news-2022/info-days. Реєстрація відкрита до 10 листопада 2022 року.

Надаємо порядок денний зазначеного заходу та інформаційну довідку.

Разом з тим, з метою створення бази даних потенційних учасників для подальшого інформування щодо Програми просимо заповнити реєстраційну форму, розміщену за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuuG2uqiomBHRCd14uoH2pl2_dLL8_7JaGVpvFCLmzcRFXUA/viewform.