портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 2 лютого 2018 року

Опубліковано 02 лютого 2018 року, 17:12

У Краматорську відбулась прес-конференція з кращими спортсменами та тренерами Донецької області

Сьогодні у Краматорську відбулася  прес-конференція з кращими спортсменами та тренерами Донецької області за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Віктора Ремського. Під час зустрічі Віктор Ремський нагородив кращих спортсменів та тренерів Донеччини.

Волонтерка з Краматорська отримала відзнаку Президента України

Волонтерку ВР «Краматорські бджілки» Юлію Агуревніну нагородили відзнакою Президента «За гуманітарну участь в антитерористичній операції». Починаючи з весни 2014 року Юлія веде активну волонтерську діяльність, допомагає українським бійцям.

На Донеччині відбулись "Ігри патріотів"

У Покровську Донецької області пройшли спортивні змагання «Ігри патріотів».

Юні патріоти з числа учнів загальноосвітньої школи №2, команди покровських рятувальників, представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста і Ліги майбутніх поліцейських змагалися у фізичній витривалості і кмітливості.

У Добропіллі відкрив двері оновлений Палац спорту

Для дітей функціонують різні спортивні секції, а дорослі зможуть підтримувати здоровий спосіб життя в тренажерних залах.

Переселенка з Донецька увійшла в рейтинг найкрасивіших українок року

Представниця Донбасу Валерія Заружко увійшла в ТОП-12 фото найкрасивіших українок за підсумками 2017 року.

Валерія Заружко посіла перше місце в конкурсі найкрасивіших українок, яке проводило Facebook-спільнота «Красуня Українка».

Серед 90 учасниць, які увійшли в річний рейтинг, були відібрані 12 переможниць, які зайняли почесні місця в ТОП-12 «Найкрасивіших світлин українок 2017».

Дівчата з Донеччини стали чемпіонками України з сучасного п'ятиборства

У Києві фінішував відкритий чемпіонат України з сучасного п'ятиборства. За нагороди боролися 74 представника нашої країни і троє - з Аргентини.

Були на турнірі і посланці Донеччини: заслужений майстер спорту Дмитро Кирпулянський, майстер спорту міжнародного класу Анастасія Спас і майстер спорту Катерина Шуплякова.

Дітям Бахмута передали речі та іграшки з Рівненщини

Речі та іграшки зібрали учні та вчителі Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум». Організували видачу допомоги волонтери організації «Юні Леді та Джентльмени Бахмута» у співпраці із компанією “Бахмутська спілка ветеранів АТО”.

Протягом лютого маріупольцям покажуть картини в японському стилі манга

У Маріуполі в приміщенні Центру сучасного мистецтва ім. Архіпа Куїнджи відкрита виставка, присвячена конфлікту на сході України.

Виставка підкуповує оригінальністю. На ній представлено 15 картин, що вперше представляють українських бійців у популярному японському стилі манга.

Автор картин - молода японська художниця Нацумі. Вона захоплюється стійкістю українських бійців, а також, що на захист своєї країни масово стали дівчата-українки. Своє захоплення художниця постаралася зобразити на картинах.

Юна художниця з Маріуполя перемогла на міжнародному конкурсі в Парижі

Юна художниця з Маріуполя Анастасія Журавльова перемогла на міжнародному конкурсі дитячих малюнків «Діти проти війни» у Парижі.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації