портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний дайджест «Новини Донеччини» 21 лютого 2018 року

Опубліковано 21 лютого 2018 року, 17:50

Оновлене Краматорське опікове відділення рятує життя мешканцям усієї Донецької області

Для представників медіа відкрило свої двері оновлене після капітального ремонту опікове відділення КМУ № 3 у Краматорську. Завдяки фінансовій допомозі краматорської міської ради, “Асоціація милосердя “Еммануїл” та  НКМЗ, найближчий до лінії вогню опіковий центр запрацював по-новому.

Триває перший етап реконструкції вулиці Соборної

Виконавчий комітет Дружківської міської ради інформує, що на даний час у місті триває перший етап реконструкції вулиці Соборної, як самої площі Соборна так і прилеглої до неї території між вул. П. Комуни та вул. Рибіна.

У Маріуполі з'явилася мобільна операційна ветеринарної медицини

Це перша та єдина операційна в Донецькій області такого рівня. Вона покликана вирішувати проблему бродячих тварин, як в Маріуполі, так і в населених пунктах поблизу лінії розмежування.

Даний проект ПРООН в Україні реалізується в партнерстві Головного управління Держспоживслужби у Донецькій області за фінансової підтримки Королівства Нідерландів. Ознайомився з роботою мобільної операційної заступник міського голови Михайло Когут. За його словами, вона дозволить регулювати чисельність тварин з європейським підходом.

«Маріуполь» обмінявся перемогами з «Черкаськими Мавпами»

У рамках Чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги, МБК "Маріуполь" у виїзній серії ігор обмінявся перемогами з "Черкаськими Мавпами".

Маріупольські легкоатлети показали високі результати на чемпіонаті області

У  Бахмуті пройшов чемпіонат Донецької області з легкоатлетичних двоборств та багатоборств серед юнаків та дівчат 2003-2004 років народження. Він став відбірковим етапом до чемпіонату України. Маріупольські легкоатлети показали на змаганнях високі результати  і зібрали багатий «медальний урожай».

Бахмутський міський голова Олексій Рева відвідав установи освіти, де було встановлено індивідуальні теплові пункти

Відбулася виїзна нарада Бахмутського міського голови Олексія Реви по об’єктах освіти, де було встановлено індивідуальні теплові пункти.

Знайомство з новою книгою Миколи Джміля

Працівники Центральної районної бібліотеки запросили читачів, бібліотекарів та освітян Бахмутського району до літературної вітальні "До мови доторкнусь душею" на творчу зустріч з поетичним надбанням рідного краю. Сьогоднішня зустріч, яка проводиться у рамках заходів святкування 95-річчя створення Бахмутського району, була присвячена творчості талановитого автора, цікавого співрозмовника, людини з активною громадською позицією, уродженця Бахмутського району поета Миколи Джміля.

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

21 лютого, у світі, починаючи з 2000 р., щорічно відзначають Міжнародний день рідної мови.

Головним напрямом відзначення цього свята є привернення уваги світової громадськості до збереження і розвитку лінгвістичного розмаїття, а також зміцнення ролі рідної мови як важливого чинника культурної самобутності.

З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови в Селидівській загальноосвітній гімназії було проведено диктант для педагогічного колективу.

 

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації